13. November 2019 - Was schmeckt denn da? Lecker ist das nicht !
1
- DGSens-Mitglieder: 529,00 €
- Nicht DGSens-Mitglieder: 629,00 €
Detaillierte Beschreibung
Veranstaltungstext
Schwerpunkte
- In diesem Seminar bieten wir Theorie und Praxis zum Thema sensorische Veränderungen von Produkten an. An ausgewählten Beispielen erläutern wir Ihnen, welche Ursachen geschmackliche Fehler haben können und wie diese sich auswirken. Mit Hilfe verschiedener Testverfahren werden diese identifiziert und beschrieben.
- Ausgewählte Schwerpunkte:
- Sensorikbasics
- Praktische Fehlersensorik
- Theorie zur Fehlerentstehung
- Arbeiten mit Sensorischen Referenzen
- Kommunikationsverbesserung zwischen Sensorik und Produktion
Please keep calm...
Please stay patient....after selection of your "variant" it may take a few seconds (while the system is updating in the background) until the button "Jetzt Buchen" (Register Now) will work, consequently.
Sometimes it works better when you move your cursor a little bit (away from the button field) to allow the required system update.
Issues during registration process
In some cases people face issues with our on-line registration - which may be caused by company restricitve cookie rules or fire-wall settings. It appears easier to register from a private computer instead of using a company computer then, consequently.
If your registration still fails, please send us an informal e-mail indicating the events you want to participate. We are confident to find a solution then, accordingly.
We appreciate your understanding...